2002

Άνοιξε η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος Trial για το 2002. Ο πρώτος αγώνας έγινε την Κυριακή 31 Μαρτίου σε ένα χωριό λίγο έξω από τη Σπάρτη, το Ξηροκάμπι. Το βράδυ του Σαββάτου έγινε επίδειξη Indoor σε τεχνητά εμπόδια στην πλατεία του χωριού. Συμμετείχαν οι Μάρκου και Διαμαντίδης. Ακολούθησε φαγητό με ψητά και κρασί, προσφορά της λέσχης.

Η παρέα του Trial βρέθηκε στο πανέμορφο Ρέθυμνο, την Κυριακή 19 Μαΐου, για τον 2ο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Ήταν η πρώτη προσπάθεια μιας νέας, αλλά δραστήριας λέσχης της επαρχίας, του ΣΥ.ΜΟ.ΡΕ. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι τα μέλη της λέσχης είχαν δουλέψει πολύ.

Την ευκαιρία αυτή δεν τη χάνουμε. Είναι παράδοση, κάθε χρόνο, ο αγώνας της Έδεσσας. Έτσι και φέτος πήραμε τον μακρύ ομολογουμένως δρόμο για το Λουτράκι Αριδαίας, μια πραγματικά υπέροχη τοποθεσία στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν, στα σύνορα Ελλάδας και Σκοπίων.

Ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστικής και Φωτογραφικής Εξερεύνησης διοργάνωσε τον 4ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Trial. Ο γνωστός χείμαρρος στη Μονή Κλειστών φιλοξένησε και φέτος τις οκτώ ειδικές διαδρομές του αγώνα. Ο καιρός φαινόταν βροχερός και όλοι ελπίζαμε να μη βρέξει, αλλά λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού και έμειναν έτσι μέχρι αργά το απόγευμα. Τα βράχια γλυστρούσαν πολύ και έκαναν δύσκολη τη ζωή των αναβατών.

H Λέσχη Μοτοαπλινιστών και το Bee Team διοργάνωσαν το τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Ο αγώνας αυτός είχε προγραμματιστεί για τις 5-6 Οκτωβρίου σαν διήμερος.

H Λέσχη Μοτοσυκλέτας της Λίμνης Ευβοίας διοργάνωσε με επιτυχία και φέτος τον 7ο γύρο του πανελλήνιου πρωταθλήματος Trial. Το Bee Team Δεν κατάφερε να βρίσκεται εκεί και για τον λόγο αυτό δεν έχουμε αρκετό φωτογραφικό υλικό.

Κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Το "year book" της ΕΠΛΑ εκδίδεται στο τέλος του Φεβρουαρίου. Τότε λοιπόν προκηρύσσεται και το πρωτάθλημα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνονται οι δύο πρώτοι μήνες κάθε χρονιάς. Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τον Δεκέμβριο κάθε χρόνου που συνήθως δεν γίνονται αγώνες, έχουμε τρεις νεκρούς αγωνιστικά μήνες. Αφαιρούμε και τον Αύγουστο και τον Ιούλιο και τον Ιούνιο λόγω ζέστης.

Δεν υπάρχει περιγραφή και φωτογραφίες απ' αυτόν τον αγώνα. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα.