9 Ιουνίου 2002, Λουτράκι Αριδαίας

   Την ευκαιρία αυτή δεν τη χάνουμε. Είναι παράδοση, κάθε χρόνο, ο αγώνας της Έδεσσας. Έτσι και φέτος πήραμε τον μακρύ ομολογουμένως δρόμο για το Λουτράκι Αριδαίας, μια πραγματικά υπέροχη τοποθεσία στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν, στα σύνορα Ελλάδας και Σκοπίων.

  Με την άφιξή μας στον χώρο του αγώνα, το Σάββατο το απόγευμα, τα νέα δεν ήταν ευχάριστα. Η Α' κατηγορία δεν συμπλήρωνε τις απαραίτητες συμμετοχές, για να μετρήσει στη βαθμολογία. Το ίδιο συνέβαινε και για την Β' κατηγορία. Το φαινόμενο αυτό το αντιμετωπίζει το άθλημα από την αρχή του πρωταθλήματος, αφού όλοι οι αγώνες σώνονταν την τελευταία στιγμή. Τα χιλιόμετρα που έγιναν για να φτάσουν εδώ οι αναβάτες, έκαναν τους αναβάτες να σκέπτονται διαφορετικά τους αγώνες της επαρχίας. Κλείνουμε την παρένθεση και ερχόμαστε στον αγώνα.

  Οι ειδικές διαδρομές ήταν σχεδιασμένες στον γνωστό στίβο που συνδυάζει νερό και βράχο, ενώ δεν έλειπαν τα σημεία με σαθρό έδαφος και μειωμένη πρόσφηση. Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε την ελλιπή οργάνωση της γραμματείας.

  Στην Α' κατηγορία έγινε σκληρή μάχη με τον Χάρη Χριστόπουλο να επικρατεί. έχοντας πολύ καλή βαθμολογία στον πρώτο και δεύτερο γύρο. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Γιάννης Σωτήρχος που δεν βρέθηκε και στην καλύτερή του μέρα. Την τριάδα έκλεισε ο Αλέξης Λιάπης.

  Η Β' κατηγορία παρουσίασε περισότερο ενδιαφέρον αφού ο Παύλος Μουνδρέας, με σταθερή απόδοση, πήρε την πρώτη του νίκη σε αγώνα Trial. Λίγα απερίσκεπτα "πόδια" έφεραν τον Νίκο Μίαρη στη δεύτερη θέση. Ακολούθησε ο Μιχάλης Φωτεινός καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια με τον κακό πρώτο γύρο. Την κατηγορία κλείνει ο Αλέκος Μανέτας.

  Ο "βόρειος" Άρης Αλεξανδρίδης δεν άντεξε την πίεση του Κρητικού Δημήτρη Λαβούτα και βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Ιάκωβος Διακουμάκης. Η κατηγορία επιβαρύνθηκε με βαθμούς ποινής για αργοπορεία χωρίς όμως να αλλάξει η κατάταξη.

  Ελπίζουμε στον επόμενο αγώνα ...!!!

  • Η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα από το Supersport.
  • Η διαμονή ήταν προσφορά της δημοτικής αρχής.
  • Απουσία χορηγών (μάλλον από κακό χειρισμό της λέσχης).
  • Το τραπέζι μετά τον τερματισμό.
  • Λιγοστοί θεατές.
  • Παρόντα και τα προβλήματα των κατηγοριών.

 Αποτελέσματα

Κατηγορία Α'
Θέση
Όνομα
Moto
1ος γύρος
2ος γύρος
3ος γύρος
Ποινές
Σύνολο
1
Χριστόπουλος Χάρης Beta
8
5
10
 
23
2
Σωτήρχος Γιάννης Gas Gas
13
10
5
 
28
3
Λιάπης Αλέξης Montesa
20
14
18
 
52

 

Κατηγορία Β'
Θέση
Όνομα
Moto
1ος γύρος
2ος γύρος
3ος γύρος
Ποινές
Σύνολο
1
Μουνδρέας Παύλος Gas Gas
16
15
14
 
45
2
Μίαρης Νίκος Gas Gas
16
19
18
 
53
3
Φωτεινός Μιχάλης Gas Gas
28
15
18
 
61
4
Μανέτας Αλέκος Gas Gas
24
17
21
 
62

 

Κατηγορία Major
Θέση
Όνομα
Moto
1ος γύρος
2ος γύρος
3ος γύρος
Ποινές
Σύνολο
1
Λαβούτας Δημήτρης
Beta
16
17
14
3
50
2
Αλεξανδρίδης Άρης
Gas Gas
18
20
17
8
63
3
Διακουμάκης Ιάκωβος
Gas Gas
31
28
40
3
102