Εδώ θα βρείτε όλες τις ειδήσεις που φτάνουν στο trial.gr καθώς και αυτές που ψαρεύουμε. Επιλέξτε ένα από τα παρακάτ άρθρα .η συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο τέλος της σελίδα για να έχετε την ενημέρωση για τα νέα του trial στην Ελλάδα.

Στον Αέρα Της Μοτοσυκλέτας με τον Λεύτερη Καρέτσο Ο Ελληνας πολυπρωταθλητης του moto-cross Λευτέρης Καρετσος μας μιλάει για την ιστορία του στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Παράλληλα συζητάμε για τις σημερινές του δραστηριοτητες και φυσικά για το αγαπημένο του Trail. Η εκπομπή ακούγεται πρωινές και απογευματινές ώρες με φυσικό χυμό φρούτων η καφέ φίλτρου με μαύρη ζάχαρη. Καλή σας ακρόαση! (αντιγράφουμε από το youtube)

Ο Μάριος είναι γνωστός σε όλους τους φίλους του αθλήματος. Τα τελευταία 4 χρόνια μας χαρίζει απίστευτα video και shows. Για τον Μάριο, trial σημαίνει "δοκίμασέ τα όλα".

 Με μια πρωτότυπη οργάνωση για τα ελληνικά δεδομένα ο Όμιλος Δικύκλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αθηνών συγκέντρωσε παιδιά ηλικίας 4-9 ετών στον χώρο εκπαίδευσης που διαθέτει στο Άλσος Βεΐκου και τον γέμισε με παιδικές φωνές, γέλια και χαρά συνοδευόμενα από τον ήχο λιλιπούτειων μοτοσυκλετών. Οι 30 συμμετοχές και το έντονο χρώμα από τις εταιρείες που στήριξαν την διοργάνωση, εγγυήθηκαν την επιτυχία του “Παίζω και Μαθαίνω σε Δύο Τροχούς 2016”.

Η A.Λ.Μ.Ω. (Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού) σας προσκαλεί στο οδηγικό TRIAL SHOW με τεχνητά εμπόδια σε διαμορφωμένη πίστα δίπλα στο κύμα! Οδηγοί θα είναι ο Λευτέρης Πίππος και ο Λευτέρης Καρέτσος. Στην συνέχεια ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ με τους SALA NIVA και τοπικά rock συγκροτήματα (για πληροφορίες καλέστε στο 6937777161).  Απαραίτητος εξοπλισμός : μαγιό ,αντηλιακό, πετσέτες μπάνιου, και πάνω από όλα καλή διάθεση !!!! Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να δείτε τους δυο ΛΕΥΤΕΡΗΔΕΣ ΜΑΖΙ!!!! Και να ακούσετε αμέσως μετά κάλο rock με τους sala niva !!! Η εκδήλωση γίνετε ακριβώς δίπλα από την θάλασσα, από την μια πλευρά το trail και από την άλλη η σκηνή του γκρουπ. Μια ολοήμερη εκδρομή στον ΩΡΩΠΟ είναι μια καλή ιδέα και το αξίζει!!!
πηγή: Bike Spirite

 

Gas Gas  OSSAΟι δύο βιομηχανίες της Καταλονίας, GasGas και Ossa συγχωνεύονται για συνέργεια στους τομείς παραγωγής, εμπορίας, και ανάπτυξης νέων προϊόντων

Iκανοποίησε πλήρως τους φανατικούς μοτοσυκλετιστές και εντυπωσίασε τους απλούς θεατές που γέμισαν ασφυκτικά τον προβλεπόμενο χώρο το TRIALSHOW που διοργάνωσε ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το απόγευμα επί της 21ης Ιουνίου μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών Κιλκίς.

Όλοι ξέρουμε ότι ο Λευτέρης Πίππος στέφτηκε πρωταθλητής του 2012 στην μεγάλη κατηγορία SUPERRSTOCK. Ψάχνοντας εντοπίσαμε ένα άρθρο που τον αφορά στο BikerSpirit