Με μια πρωτότυπη οργάνωση για τα ελληνικά δεδομένα ο Όμιλος Δικύκλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αθηνών συγκέντρωσε παιδιά ηλικίας 4-9 ετών στον χώρο εκπαίδευσης που διαθέτει στο Άλσος Βεΐκου και τον γέμισε με παιδικές φωνές, γέλια και χαρά συνοδευόμενα από τον ήχο λιλιπούτειων μοτοσυκλετών. Οι 30 συμμετοχές και το έντονο χρώμα από τις εταιρείες που στήριξαν την διοργάνωση, εγγυήθηκαν την επιτυχία του “Παίζω και Μαθαίνω σε Δύο Τροχούς 2016”.

 

 

Παίζω και μαθαίνω - O OΔΜΑΑ μετέτρεψε σε παιδική χαρά για μοτοσυκλέτες το Άλσος ΒεΐκουΜε μια πρωτότυπη οργάνωση για τα ελληνικά δεδομένα ο Όμιλος Δικύκλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αθηνών συγκέντρωσε παιδιά ηλικίας 4-9 ετών στον χώρο εκπαίδευσης που διαθέτει στο Άλσος Βεΐκου και τον γέμισε με παιδικές φωνές, γέλια και χαρά συνοδευόμενα από τον ήχο λιλιπούτειων μοτοσυκλετών. Οι 30 συμμετοχές και το έντονο χρώμα από τις εταιρείες που στήριξαν την διοργάνωση, εγγυήθηκαν την επιτυχία του “Παίζω και Μαθαίνω σε Δύο Τροχούς 2016”. 

Ήταν μια από τις λίγες φορές στην ιστορία του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού που πραγματοποιούνται εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε ένα χώρο που δεν σε προδιαθέτει ότι βρίσκεται στο κέντρο της μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας. Ο εκπληκτικός χώρος στο Άλσος Βεΐκου που ανήκει στον Δήμο Νέας Ιωνίας και έχει επιτραπεί στον ΟΔΜΑΑ να διεξάγει τις δραστηριότητες του μετά από μεγάλες προσπάθειες και ενέργειες του ιδρυτή του Ομίλου και Προέδρου αυτού Γιώργου Αναμουρλίδη, πιστεύουμε ότι άρχισε να εκπληρώνει τον σκοπό του μετά την πετυχημένη εκδήλωση “Παίζω και Μαθαίνω σε Δύο Τροχούς 2016”.

Από όλες τις μεριές τις Αθήνας παιδάκια που διέθεταν δική τους μοτοσυκλέτα βρέθηκαν στον ίδιο χώρο για να παίξουν μαζί με τους συνομήλικους τους και να μοιραστούν μαζί τους αλλά και με τους γονείς τους την χαρά που προσφέρει η ενασχόληση με την μοτοσυκλέτα. Τέσσερα διασκεδαστικά παιχνίδια εξάντλησαν την ενέργεια των μικρών μας φίλων, χαρίζοντας όμορφες εικόνες και πολλά γέλια στους ενήλικες γονείς και θεατές ενώ παράλληλα προσέφεραν μάθηση, στον σεβασμό των συναθλητών και των κανονισμών ασφάλειας, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις ικανότητες των παιδιών πάνω στην μοτοσυκλέτα.  Ο ΟΔΜΑΑ ανέλαβε την διοργάνωση και την μέριμνα της ασφάλειας της εκδήλωσης, με τα γενικά σχόλια να είναι πολύ θετικά από όλους τους συμμετέχοντες και πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια θα έχει και συνέχεια.

Το πρώτο βήμα έγινε και από ότι είδαμε υπάρχει η διάθεση να πλαισιωθεί η διαχείριση της ενασχόλησης με την μοτοσυκλέτα σε αυτές τις μικρές ηλικίες από τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Εδώ, την σκυτάλη πρέπει να πάρει η Ομοσπονδία ΑΜΟΤΟΕ, να καλέσει σωματεία όπως ο ΟΔΜΑΑ αλλά και ανθρώπους του χώρου με εμπειρία στα μικρά παιδιά και να γίνει μια συζήτηση για το πως θα πρέπει να διαχειρίζονται αναβάτες αυτών των ηλικιών με εκδηλώσεις και μαθήματα καθοδήγησης στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Φυσικά κλείνοντας θα πρέπει να συγχαρούμε τον ΟΔΜΑΑ, όσους βοήθησαν και συμμετείχαν σε αυτή την πολύ καλή διοργάνωση και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που συμμετείχαμε και εμείς  με τον δικό μας τρόπο σε αυτή την όμορφη εκδήλωση. Να ενημερώσουμε ότι ο χώρος ανοίγει τακτικά σε συγκεκριμένες ημερομηνίες(δωρεάν) για τα μικρά παιδιά ενώ όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον ΟΔΜΑΑ στην προσπάθεια του, μπορούν να γραφτούν μέλη του Ομίλου με ετήσια συνδρομή 20 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για τον ΟΔΜΑΑ και επικοινωνία τηλ./fax 210-2712030 και στο 6977-347611 (vod) ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κ.Γιώργος Αναμουρλίδης.

πηγή: mxin.gr Παίζω και μαθαίνω - O OΔΜΑΑ μετέτρεψε σε παιδική χαρά για μοτοσυκλέτες το Άλσος Βεΐκου