Κατάλληλο για εξερεύνηση, μοτο-αλπινισμό, Trial & Enduro. Το Contact σας εξασφαλίζει διασκέδαση, άνεση και ποιότητα σε προσιτή τιμή.

 

Gas Gas Contact: Διαβατήριο στη Διασκέδαση

Η Contact 250 είναι μια πρόταση της Ισπανικής εταιρείας για αναβάτες που θέλουν να ασχοληθούν με το enduro, το trial, τον “μοτοαλπινισμό”, την εκτός δρόμου εξερεύνηση ευρύτερα, χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

Η δυνατότητα προσθαφαίρεσης της σέλας είναι ένα χαρακτηριστικό διαφοροποίησης που θα εκτιμηθεί δεόντως (στο trial κανείς δεν τη χρειάζεται), ενώ τα περιφερειακά συστατικά είναι κορυφαίων προδιαγραφών για τις ανάγκες της συγκεκριμένης κατασκευής.

Ο δίχρονος, υγρόψυκτος κινητήρας των 247,7 κ.εκ. διαθέτει μια νέα ηλεκτρονική ανάφλεξη από την Hydria και τροφοδοτείται μέσω καρμπυρατέρ Dell'Orto 26mm. Είναι ρυθμισμένος έτσι ώστε να βγάζει τη δύναμή του προοδευτικά από τις χαμηλές στροφές, χωρίς ξεσπάσματα ισχύος που θα τρομάξουν τον πρωτόλειο αναβάτη, φροντίζοντας ταυτόχρονα για μεστή, χωρίς “τρύπες” λειτουργία και μεστή απόδοση σε όλο το εύρος στροφών.

To βάρος της μορτοσυκλέτας δεν ξεπερνά τα 70 κιλά (69,5 για την ακρίβεια) και την καθιστά ιδανική για ατελείωτη διασκέδαση σε κάθε είδους έδαφος.

Η τιμή της Contact 250 είναι 5.650€ και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία ExtraProducts, τηλ. 210-9213286 ή στην ιστοσελίδα www.extraproducts.gr.